
Солодка цибуля на зелень (перо) Токіо Куро / Tokyo Kuro, 20 000 насінин
450 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- +380 (96) 110-90-55
Цибуля Токіо Куро / Tokyo Kuro – це японський вид цибулі, який підкорив весь світ. На відміну від звичайної цибулі має довге біле стебло довжиною 15-18 см, і зелена частина 25-30 см. Смак відрізняється від звичайної цибулі: гостроти дуже мало, смак більш солодкий. На сьогодення в Україні успішно продають цю цибулю супермаркети (це привозна зелень з Європи).
Цибуля Токіо Куро / Tokyo Kuro – це цибуля для бізнесу, задовольняє потреби фермера та споживача. Сорт виведено двома селекційними компаніями Vilmorin (Франція) та Mikado (Японія).
Основні характеристики сорту цибулі Токіо Куро / Tokyo Kuro:
- ранньостигла 45-50 днів від масових сходів;
- надвисока жаростійкість (не боїться сонячних опіків);
- перо має насичений зелений колір;
- ніжка – білосніжна довга;
- довготривале зберігання після збору продукції (при належних умовах до 30 днів);
- надвисока стійкість до захворювань.
Коментар спеціаліста ТД Органік-Мікс: японська цибуля Токіо Куро / Tokyo Kuro – це новий продукт для українського фермера, але не новий для споживача. Столичні супермаркети вже рік як успішно продають цю цибулю. Споживач с кожним днем стає більш вередливим, у фермера немає іншого виходу, як йти в ногу з сучасними тенденціями. Як кажуть: «Хто перший встав – того і капці».
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
Виробник | Mikado |
Країна виробник | Японія |
Насіння в упаковці | 20000 шт. |
Вага упаковки | 40 г |
Ботанічні характеристики | |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки дозрівання | 50 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Еліта |
- Ціна: 450 ₴