Корзина
90 отзывов
Фильтры
Цена
Наличие
Акция
Производитель
  • 1
  • 9
  • 1
  • 6
  • 3
  • 5
  • 6
Контакты
Торговый Дом "Organic-mix" семена овощей для фермеров
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+380996393000
+380961109055
+380637118336
Александр
УкраинаДонецкая областьМирноград
+380996393000

Семена укроп, петрушка, кориандр

facebook twitter
в виде галереив виде списка
1 2

Рекомендації для вирощування кропу від спеціалістів ТД "Organic-Mix".

Легкі літні салатики, бутерброди, перші страви майже ніколи не обходяться без них - без кропу та петрушки. Неповторний аромат, тонкий смак, естетична краса страв - усе це робить кріп та петрушку важливою складовою при готуванні іжі. Окрім смакоти та краси ці дві культури є дуже корисними для людини: у них містяться вітаміни РР, В, провітаміни А і К, калій. А у петрушці вітаміну С навіть більше, ніж у лимонах! Великою перевагою петрушки та кропу є невибагливість у вирощуванні. Тож із цією задачею впорається навіть агроном-початківець!

укроп аллигатор

Вирощування будь-якої культури починається з підготовки грунта. Для вирощування кропу найкраще підходить нейтральний, розпушений грунт. Ще восени перекопати землю та внести перегній та мінеральні добрива - ось і вся підготовка! Навесні ретельно вирівняти поверхню, зробити у грунті борозденки глибиною два сантиметри, трохи полити і внести насіння кропу, після чого притрусити землею - і все! Майте на увазі, що у насінні кропу містяться ефірні масла, які ускладнюють його проростання. тож насінини треба підготувати до висадки. Для цього досвідчені агрономи радять скласти насіння у марлю та замочити на три доби у воді, температура якої повинна бути 50 градусів тепла. За добу воду зливати та замочувати у новій. Цю процедуру проводити п"ять-шість разів за день. Такий нехитрий прийом дозволить знезаразити насіння та пришвидшити появу паростків. Після обробки гарячою водою насіння залишити у цій же марлі, накрити вологою тканиною ще на чотири доби. Безпосередньо перед висадкою насінинки трохи підсушити та висаджувати у вологий грунт.

укроп татран

Завдяки тому, що кріп - морозостійка культура, висівати насіння можна починати тільки-но зійде сніг. Окремо зауважимо, що кріп добре "співмешкає" з іншими культурами. Тому його можна висаджувати з усіма городніми рослинами. Не рекомендується вирощувати кріп на тому місці, де перед цим вирощували сельдерей.

 

Особливого догляду кріп не потребує. Але якщо Ви бажаєте отримати неймовірний урожай, ділянку з кропом потрібно поливати один-два рази на тиждень, проріджувати рослини та видаляти бур"яни.

Отже, "золоті" правила для гарного врожаю кропу:

- тривалий світловий день та сонячне світло;

- вологий грунт;

- підготовка насіння до проростання;

- гарно підготовлений грунт.

 

При придбанні насіння не забувайте звертати увагу на оригінальність фасування!

 

ТД "Органік Мікс" ГАРАНТУЄ оригінальність фасування та якість насіння! Щиро бажаємо Вам гарного, смачного та корисного врожаю!

 

Рекомендації для вирощування петрушки від спеціалістів                      ТД "Organic-Mix".

   Однією з найпоширеніших у нашій країні зеленню-приправою є петрушка, невід"ємний компонент багатьох страв. Супи, салати, бутерброди... Майже у всі страви гарні господині намагаються додати цю культуру - корисну та смачну. Листя петрушки багаті на вітаміни групи В, вітаміни РР, провітаміни К й А, калій. А вітаміну С у петрушці міститься набагато більше, ніж у лимоні! Тож, прикрашаючи страву цією культурою, Ви не тільки робите їжу смачніше, а й додаєте корисні, біологічно активні речовини. Народна медицина без петрушки майже неможлива. Цією рослиною лікують рани, опіки, ротову порожнину, травленеві та сердечні захворювання тощо.

   Вирощування петрушки дуже просте, тому з цією справою впорається кожний!

   Ця культура витримує навіть морози, тому її висадку починають ранньою весною, а насолоджуються врожаєм до пізньої осені, доки не випаде сніг.

   Підготувати грунт під висадку петрушки неважко. Під час перекопки грунта восени вносяться органічні та мінеральні добрива, навесні додатково можна внести калійно-фосфорні добрива.

   Перед висадкою у відкритий грунт насіння необхідно підготувати: на добу замочити у воді, після чого загорнути у марлю до появи біленьких паростків.

   На підготовленій ділянці зробити борозденки глибиною один-два сантиметри на відстані 15 см одна від одної, всипати насіння, полити та притрусити землею.

   Особливого догляду ця культура не потребує, але для неймовірного врожаю рекомендується проріджувати паростки, вносити добрива (наприклад, ПЛАНТАФОЛ 20-20-20 від ТМ ВАЛАГРО), слідкувати, щоб рослини не пересихали. Зволожувати петрушку необхідно обережно, не даючи грунту занадто замокати.

   Якщо Ви помітили, що Ваша петрушка піддається захворюванням, проконсультуйтеся із спеціалістами ТД "Органік Мікс", які порадять Вам препарати для боротьби із захворюваннями та підвищення імунітету рослини.

   Зазвичай, уживати у їжу петрушку починають, коли з"являться перші зелені листочки. Гарними рослинами-попередниками для петрушки є цибуля, томати, картопля, капуста, огірки та кабачки. Не бажано висаджувати після моркви, сельдерея, кмину, але можна вирощувати з ними одночасно.

 Пам"ятайте! Тільки якісне насіння здатне порадувати Вас та Ваших рідних смачним та корисним врожаєм! Звертайте увагу на пакування насіння! ТД "Органік Мікс" ГАРАНТУЄ якість насіння та оригінальність пакування! Щиро бажаємо Вам гарного, смачного та корисного врожаю!

Рекомендації для вирощування зеленого пера цибулі від спеціалістів ТД "Organic-Mix".

 Зелене перо цибулі завжди було доповненням до страв у кожному будинку. Крім естетичної краси, неймовірного смакового доповнення до основної страви, вживання зеленого пера цибулі є дуже корисним для людини. Ця рослина містить у собі багато вітамінів: А, В1, В2, В5, С, такі важливі для здоров"я людини калій, кальцій, натрій, магній, залізо, фосфор, цинк та ще дуже багато мікроелементів. Тому вживання зеленого пера цибулі є життєво необхідним для повноцінного здоров"я людини, особливо це актуально у зимовий час та ранньою весною.

 Вирощувати зелене перо цибулі можна двома способами: із цибулини та насінним способом. Існує багато сортів насіння для цього, але найкраще себе зарекомендував себе сорт "ИЗУМРУДНЫЙ ОСТРОВ" від ТМ ВІТАС. Неймовірна врожайність, найкращий товарний вигляд серед конкурентів, ціна насіння, невибагливість у вирощуванні, довготривале зберігання готової продукції, стійкість до захворювань та шкідників - це тільки деякі переваги саме цього сорту.

Наші постійні клієнти-фермери збирають врожай чотири-п"ять разів за сезон (так зване "конвеєрне" вирощування).

  Отже, для вирощування зеленого пера цибулі потрібна ділянка, де перед цим вирощували картоплю, томати, бобові культури або огірки. Перед висадкою насіння грунт необхідно перекопати із обов"язковим додавання компосту. Глибина борозденок не повинна перевищувати 3 см, а оптимальна відстань між рядками становить двадцять сантиметрів. Поливати помірно, звертаючи увагу на висихання грунта. Вегетаційний період зеленого пера цибулі "ИЗУМРУДНЫЙ ОСТРОВ" - від 50 днів.

Додатковою перевагою пера саме цього сорту є стійкість до сильного вітру: товсті стінки пера не дозволяють йому згибатися, навіть під шквальним вітром вони не падають. Зелене перо цибулі "ИЗУМРУДНЫЙ ОСТРОВ" ВЗАГАЛІ не піддається впливу захворювань (борошневої роси, пероноспорозу) та шкідників. Це важливий фактор для тих, хто вирощує цю культуру для продажу. Міцна коренева система та неймовірний імунітет рослини роблять її унікальною серед конкурентів.

  Важливим фактором для тих, хто вирощує на продаж, є низький відсоток відходів після чищення готової продукції. При мінімальних відходах залишається більше товарної продукції для продажу.

  Ще однією перевагою цієї культури є здатність витримувати екстремальну погоду: і у спеку, і у морози до -5 градусів, рослина не гине та продовжує розвиватися, при цьому не жовтіє, не втрачає привабливого товарного вигляду.

 На початку серпня, коли основну цибулю вже зібрали, а ще так хочеться салатика із свіжою зеленню, саме зелене перо цибулі сорту "ИЗУМРУДНЫЙ ОСТРОВ" стає приємним доповненням до основних страв. Ніжний смак, свіжий аромат роблять будь-який кулінарний шедевр смачнішим та гарним.

  Золоті переваги зеленого пера цибулі сорту "ИЗУМРУДНЫЙ ОСТРОВ":

- довге міцне перо, яке навіть при сильному вітрі не пошкоджується;

- гарний восковий наліт, що робить привабливим на вигляд готову продукцію;

- стійкий імунітет рослини, що не піддається впливу негативних факторів при вирощуванні (кліматичні умови, захворювання, шкідники);

- не утворюється велика цибулина, як наслідок

- мала кількість відходів при чищенні готової продукції, мінімізація витрат;

- висока врожайність;

- тонке стебло, що має делікатний смак та аромат.

  Спеціалісти ТД "Органік Мікс" рекомендують для вирощування зеленого пера цибулі саме сорт "ИЗУМРУДНЫЙ ОСТРОВ" від ТМ ВІТАС!